PRÉMIUM MINŐSÉGŰ VIRBAC TÁPOK

Ürömi ultrahangos készülék

A VIRBAC VETERINARY HPM egy újgenerációs kutyaeledel, amit a húsevők tápanyagigényének legpontosabb kielégítésére fejlesztettek ki.

Az új és egyedülálló terméksor alapja a szénhidrátban szegény és fehérjében gazdag receptúra. Tehát kevesebb keményítőt és szénhidrátot tartalmaz, de sokkal több fehérjét, melynek közel 90%-a állati eredetű fehérje.

Az eredmény egy a kutyája igényeihez tökéletesen illeszkedő táp.

A termékekről érdeklődjön állatorvosánál!

 

A kutya és a macska húsevő!

Ez a tény mintha feledésbe merült volna a háziasítás évezredei alatt, de a kutya és a macska attól még húsevő maradt.
Fizikai és élettani jellegzetességeik (állkapocs, karmok, érzékszervek) – legfőképp a gabonamagvak szénhidráttartalmának emésztéséhez nem alkalmazkodott emésztőszerveik – is erre utalnak. A húsevők ezzel szemben tökéletesen alkalmazkodtak az állati fehérjék emésztéséhez és beépítéséhez, így ezek etetése egészségük záloga.

 

A Veterinary HPM tápok a kutyák és macskák tápanyagigényének megfelelően lettek összeállítva.

 1. Alacsony szénhidrát- és magas protein tartalmú táp
 2. Minden Veterinary HPM tápban az állati protein a fő energiaforrás, a szénhidrátok arányát a lehető legnagyobb mértékben csökkentik.
 3. Kiváló minőségű állati fehérje forrás
 4. Minden VETERINARY HPM táp Európában tenyésztett sertésből és baromfiból származó, kiváló minőségű állati eredetű fehérjét tartalmaz. A tápot a Virbac gyártja dél-franciaországi gyárában.
 5. Alacsony keményítőtartalom
 6. A gyártásakor a táp textúrájának vonzóbbá tétele miatt használnak keményítőt, de csak a lehető legkisebb mennyiségben.
 7. Az alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú táp funkcionális összetevőkkel kiegészítve több ponton is erősíti kedvence egészségét: testsúly megtartása, izomtömeg fenntartása, alacsony glikémiás index, immunrendszer támogatása, húgyutak egészsége, bőr és szőrzet támogatása.
 8. HPM SMALL & TOY tápsor kifejezetten kistestű és toy méretű kutyák tápanyagigényének kielégítésére lett kifejlesztve. Koncentrált energiatartalma és a kisméretű falatok révén kiegyensúlyozott étrendet biztosít minden életkorban.

Ivartalanított kutyáknak

A Veterinary HPM NEUTERED DOG tápsor az ivartalanított kutyák speciális igényeinek figyelembe vételével került kifejlesztésre. Életkor (felnőtt és idős) és testméret (kistestű, toy méretű, közepes- és nagytestű) szerint választhatjuk ki a legmegfelelőbb terméket.

Közepes- és nagytestű kutyáknak

A Veterinary HPM LARGE & MEDIUM tápsor közepes- és nagytestű kutyák tápanyagigényének megfelelően került összeállításra. Kölyökkortól időskorig megtaláljuk az életkornak legmegfelelőbb terméket.

 

A Virbac termékek között megtalálhatóak a speciálisan állatorvosi célra kifejlesztett termékek is az alábbi problémákra:

 • Túlsúly csökkentése, glükóz-ellátottság szabályozása (cukorbetegség)
 • Emésztési zavar kompenzálása, heveny, felszívódási zavarral járó problémák enyhítése, idült exokrin hasnyálmirigyelégtelenség
 • Bőr funkciók támogatása gyulladással nem járó bőrbetegségek és szőrhullás esetén.
 • Veseműködés támogatása idült (vagy átmeneti) veseelégtelenség esetén.
 • Struvit kövek feloldása, struvit kövesség kiújulásának megakadályozása, kálcium-oxalát képződés csökkentése.
 • A hidrolizált lazacfehérjére és tápiókára alapozott formula lehetővé teszi a leggyakoribb eleségallergiák kezelését

Ivartalanított macskáknak:

A Virbac új generációs tápjait a macskák igényeihez igazodva fejlesztette ki. Lehet kölyök vagy felnőtt, ivaros vagy ivartalanított, minden macska megtalálja a saját tápanyagigényének megfelelő VETERINARY HPM terméket. A tápok receptúráját úgy állítottuk össze, hogy macskájának a tökéletes étrendet tudja biztosítani, minden életkorban, élettani szakaszban és bármely speciális igény esetén.

A tápsorban a macskák részére is megtaláljuk a speciális állatorvosi diétát (elhízás, struvit kövesség, vesebetegség, bőrbetegség, eleség intolerancia, emésztési zavar kezelése).