KÜLDETÉSÜNK

Orvosok - Ürömi Állatorvosi Rendelő

Küldetésünk a hozzánk betérő betegeink eredményes gyógykezelése, valamint a számukra megfelelő prevenciós eljárások alkalmazása (védőoltások, szűrővizsgálatok, parazitás betegségek megelőzése).  Az  Ürömi Állatorvosi Rendelő munkatársai arra törekednek, hogy az Ön kedvencei nagy figyelmet, alapos vizsgálatot és egyedi ellátást kapjanak.
Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt. A kezelési és vizsgálati módszereinkre a kiváló minőségű anyagok, valamint a legfejlettebb kezelési és diagnosztikai berendezések használata jellemző.

ORVOSAINK, MUNKATÁRSAINK

Dr. Minya László az Ürömi Állatorvosi Rendelőben dolgozik (ill. a saját Kabar utcai rendelőjében).

Az ultrahangos vizsgálatok és a csontsebészeti műtétek a szakterülete.

A hétvégi és ünnepnapi ügyeletekben szintén részt vesz.

Rendelések:

Hétfő délelőtt

Szerda délután

Péntek délelőtt és délután

 

Szinte már kisgyerekkoromtól kezdve predesztinálva volt, hogy állatorvos leszek, mert édesapám és nagybátyám is állatorvos és sok időt töltöttem velük. Gyerekként mindig is lenyűgözött az a szeretet és az a tisztelet, ami körülvette őket. Engem a gyógyítás öröme sarkall arra, hogy igyekezzek mindig mindent megtenni a beteg állatokért, mert nincs annál boldogabb pillanat, mint amikor egy elesett, kiszolgáltatott állatot sikerül meggyógyítani.
Az egyetem elvégzése után a Budatétényi Állatkórházban volt lehetőségem tíz évig dolgozni és sok tapasztalatot szerezni.
Jelenleg Dr. Varga Eszter kolléganőmmel saját praxist üzemeltetünk, illetve az Ürömi Kisállatrendelőben is csapattag vagyok és időnként a Pilisvörösvári Ligeti Rendelő munkájában is részt veszek.
Kedvenc szakterületem az ultrahangos diagnosztika és a sebészet.
A szakdolgozatomat is a sebészeti tanszéken írtam veseátültetés témakörben.
Mottóm: egy gyógyult állat öröme a környezetében lévő embereket is boldoggá teszi. 

Dr. Szeleczky Regina  2005 óta dolgozik az Ürömi Állatorvosi rendelőben. 2018-tól kisállatgyógyász szakállatorvos, fő érdeklődési területe a bőrgyógyászat.

Rendelések:

Hétfő délután

Kedd délelőtt és délután

Szerda délelőtt

Csütörtök délelőtt és délután

2004-ben szereztem meg állatorvosi diplomámat Budapesten. 

Egyetemi éveim alatt 4 hónapot töltöttem gyakornokként a müncheni egyetem Sebészeti Tanszékén.
2005 óta dolgozom az Ürömi Állatorvosi Rendelőben, egyre bővülő, elhivatott csapatunk tagjaként.
2018-ban az egyetemi Kisállatgyógyász-szakállatorvosi képzés elvégzésével másoddiplomát szereztem.
Férjemmel és két gyermekünkkel Budakalászon élünk rengeteg állat boldog tulajdonosaként.
„Hiszek abban, hogy oldott, szeretetteljes légkörben végzett vizsgálat során nemcsak pácienseink érzik otthonosabban magukat, hanem számos apró, de a diagnózis szempontjából fontos részlet is felszínre bukkanhat.” 

Dr. Bartal Balázs Egyetemi éveim alatt elkezdtem az Ürömi Állatorvosi Rendelőben tanulni és segédkezni.
Az állatorvosi diplomámat 2024 februárjában szereztem meg.

Gyermekkorom óta tudom, hogy gyógyítással szeretnék foglalkozni, gimnáziumi éveim alattpedig világossá vált, hogy az állatorvoslás az, amit egész életem során szeretnék csinálni.

Ez számomra nem csak egy munka, hanem a hivatásom, ez tesz boldoggá.
Fontosnak tartom, hogy az ember folyamatosan fejlessze magát és a különböző területeken megfelelő szaktudást sajátítson el. Egyetemi éveim alatt elkezdtem az Ürömi Állatorvosi Rendelőben tanulni és segédkezni, ahol megtanulhattam az ambuláns betegellátás, a bőrgyógyászat, a dietetika és a képalkotó diagnosztikai alapjait.

Ezek után a FuzioVet Állatkórházban és az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti Tanszékén sajátítottam el (az egyetemi tanulmányaim mellett) a szakma fortélyait, hogy egy sokszínű és terjedelmes gyakorlat-orientált tudásra tehessek szert.
A diplomaszerzés előtti évemet a Budapesti Állatkórházban töltöttem egy ösztöndíj program keretein belül, ahol a hétvégi- és éjszakai ügyeletek során összetett képet kaptam a sürgősségi betegellátásról, illetve a hatalmas esetszám miatt olyan esetekkel is találkoztam, amiket mások talán sose, vagy csak ritkán láthatnak.

Az állatorvosi diplomámat 2024 februárjában szereztem meg és rendkívüli öröm volt, amikor lehetőséget kaptam arra, hogy a Ligeti- és az Ürömi Állatorvosi Rendelő csapatának részese lehessek. Remélem munkámmal hozzájárulhatok az így is kimagasló szintű betegellátás segítéséhez és jó kapcsolatot alakíthatok ki a hozzánk járó állattartókkal.
A számomra különösen kedves szakterületek a kisállatgyógyászaton belül a lágysebészet, az aneszteziológia, a képalkotó diagnosztika (kiváltképp az ultrahangos vizsgálatok), a bőrgyógyászat, és a dietetika. Természetesen az előbb felsorolt területek mellett minden más kisállatokkal kapcsolatos problémával fordulhatnak hozzám bizalommal.

Szívügyem az állatjólét és kiskedvenceik egészsége.

Baár Katalin állatorvosi asszisztens 2018 óta dolgozik az Ürömi Állatorvosi rendelőben. Műtéteknél, ambuláns kezeléseknél és az adminisztrációban is segédkezik.

Az állatok és a velük való törődés már kisgyermek korom óta foglalkoztatott. 10 évesen összeszedtem a környék kóbor kutyáit, akiket etettem, gondoztam. Kamaszként is mindig volt saját vagy örökbefogadott kutyám, macskám, nyulam, madaraim, sündisznóm.
Rendszeresen sétáltattam, oktattam a szomszédok kutyáit.  Ma sincs ez másként, hangos a ház a hullámos papagájoktól, van halas és növényes akváriumom és vár haza három négylábú barátom, két németjuhász, a 7,5 éves Dalma, az örökbefogadott 4,5 éves Brendi, valamint a 2,5 éves Vacak cica.
Fontosnak tartom a felelős állattartást és állatvédelmet. Ennek szerepvállalásában az Ürömi Állatotthon önkénteseként 2016 szeptembere óta veszek részt. Felnőtt fejjel úgy döntöttem, hogy otthagyom az üzleti világot és valóra váltom gyerekkori álmomat, hogy szeretettel és tisztelettel a lehető legtöbbet foglalkozhassak az állatokkal. Ennek érdekében végeztem el az OKJ-s állatorvosi asszisztensi tanfolyamot kiváló eredménnyel.
2018 óta dolgozom asszisztensként, egy vidám csapat tagjaként az Ürömi Állatorvosi Rendelőben, ahol műtéteknél asszisztálok, adminisztrációs feladatokat látok el, valamint segédkezem az ambuláns kezelésekben.

PILISVÖRÖSVÁRI TÁRSRENDELŐNKBEN DOLGOZÓ KOLLÉGÁK

1992-ben megnyitotta Pilisvörösváron a Ligeti Állatorvosi Rendelőt – A környék első, legnagyobb és legjobban felszerelt rendelője. 

A hétvégi és ünnepnapi ügyeletekben szintén részt vesz.

Dr. Saufert Gyula

Pilisvörösvári Állatorvos

Az egyetem elvégzése után először sertés és szarvasmarha telepen, majd egy versenyistállónál dolgoztam.1992-ben a kedvenc állatokhoz való kötődésem miatt úgy döntöttem: saját állatorvosi rendelőt nyitok. Pilisvörösváron béreltem épületet és nyitottam meg rendelőmet, elsők közt a megyében.
A praxis folyamatos bővítésével, állateledelbolt és kutyakozmetika nyitásával kinőttük az épületet és végre sikerült saját ingatlanba költözni a Kisfaludy u. 48-ba. Az épület rendbehozatala után a rendelő felszereltségét bővítettem, a folyamatos fejlesztések után most már videootoscop, ultrahang diagnosztika, nagyfrekvenciás röntgenkészülék, automata röntgenfilm hívó, ultrahangos fogkőeltávolító, a tökéletes műtéti sebkészítéshez és vérzéscsillapításhoz elektrokauter, az állatok biztonságos altatásához altatógép, oxigén koncentrátor, őrzőmonitor, állatmérleg várja a pácienseket.

Műtőnkben már csontsebészeti beavatkozásokat is el tudunk végezni. 2008 szeptemberére készült el a nappali kórház részleg.  A fejlesztések mellett természetesen rendszeresen továbbképzéseken is részt veszek. 2002-ben külföldre távozó kollégámtól átvettem az Ürömi Állatorvosi Rendelő irányítását, ahol dr. Szeleczky Regina és dr. Minya László állatorvosok várják a pácienseket.

Hobbim a lovaglás, amit lassan 30 éve űzök, most Cupidóval a 6 éves angol telivérrel. 

A gyerekkori álmom vált valóra, amikor a Ligeti Állatorvosi Rendelőbe éppen állatorvost kerestek, így kerültem Pilisvörösvárra 2013 márciusában.

Dr. Fehérvári Dóra

Pilisvörövári Állatorvos

Állatorvosi diplomámat 2012 februárjában szereztem. Az egyetemi szakdolgozatom témája a kutyák és macskák parazita-fertőzöttségének felmérése volt, melynek kapcsán az egyetem utolsó éveiben különösen sok időt töltöttem az Ürömi Állatorvosi Rendelőben. Végzés utáni első évben Solymáron dolgoztam egy kisállatorvosi rendelőben, ahol a kutyák és macskák ellátásába nyerhettem betekintést. Hamarosan a képalkotó diagnosztika (röntgen, ultrahang, mikroszkóp) és sebészet iránti érdeklődésem változtatásra késztetett. Szerencsémre a Ligeti Állatorvosi Rendelőbe éppen állatorvost kerestek, így kerültem Pilisvörösvárra 2013 márciusában. Ez a lépés  életem fordulópontjává vált, ugyanis egy nagyszerű, lelkiismeretes, állatszerető állatorvos csapat részévé válhattam, a gyerekkori álmom tulajdonképpen ekkor vált valóra

A rendelő és a műszerpark folyamatos fejlesztésével, rendszeres rendelői vizitekkel és továbbképzéseken való részvétellel igyekszünk munkánkat, hivatásunkat egyre magasabb szinten végezni.

2018 májusa óta Kisállatgyógyász-szakállatorvos vagyok.

Tasch Szilvia állatorvos asszisztens, a Pilisvörösvári Ligeti Állatorosi Rendelőben , ambuláns kezeléseknél és az adminisztrációban is segédkezik

Tasch Szilvia

Pilisvörösvári Állatorvos asszisztens

Gyermekkorom óta rajongok az állatokért. Egy álmom vált valóra azzal, hogy asszisztensként dolgozhatok a Ligeti Állatorvosi Rendelőben, ilyen fantasztikus állatorvosokkal, akiktől minden nap tanulhatok.

Munkám mellett kutyatenyésztéssel foglalkozom. Be Pawsitive Kennel alapítója és tulajdonosa vagyok. Kelet-európai juhász és német törpe pinscher  fajták tenyésztésével foglakozom. 

Nagyon fontos számomra, hogy egészséges és kiegyensúlyozott idegrendszerű kiskutyákat tenyésszek. Kutyáim és utódaik fantasztikus eredményeket érnek el Európa szerte a kutyakiállításokon és a kutyás sportokban. Szabadidőmben kereső és mentőkutya tréningre járok a kutyáimmal. 

RENDELÉS

 

Ürömi Állatorvosi Rendelő

Rendelőnk címe:

2096 Üröm, Dózsa György út 9.

Tel.: +36 26 350-698, +36 30 990-9045

 

Nyitvatartás:

FIGYELEM: 2020. május 25-től előzetes időpont egyeztetés alapján a következő nyitvatartás szerint dolgozunk:
 
Hétfő 9:00 - 12:00 és 16:00 - 18:00
Kedd 9:00 - 12:00 és 16:00 - 18:00
Szerda 9:00 - 12:00 és 16:00 - 18:00
Csütörtök 9:00 - 12:00 és 16:00 - 18:00
Péntek 9:00 - 12:00 és 16:00 - 18:00
Szombat: Zárva!
Vasárnap : Zárva!
 

(szombaton a Ligeti Állatorvosi Rendelőben 9-12-ig tudják fogadni a pácienseket ügyeleti felár nélkül)

 

Egyéb időszakban továbbra is vállalunk ügyeleti ellátást!

  

 Orvosok:

Dr. Minya László - Dr. Szeleczky Regina

Az alábbi állatfajok állatorvosi ellátását vállaljuk:
kutya, macska és alapellátásban (védőoltás, féreghajtás, egyszerűbb kezelések): vadászgörény, tengerimalac, törpenyúl, nyúl, házi baromfi

 

 

HÍVÁSRA HÁZHOZ MEGYÜNK!

Ügyelet : +36 30 990 9045

Ügyelet minden nap (hétvégén és munkaszüneti napokon is) reggel 7-től este 8-ig!
(Legközelebbi éjszakai ügyelet a Lehel úti állatkórházban.)

a fenti számon hétvégeken:

dr. Fehérvári Dóra, dr. Minya László, dr. Saufert Gyula állatorvosok
érhetőek el
 

(Az ügyeletet kizárólag a vonzáskörzetünkből érkező pácienseink számára tudjuk biztosítani!)

 

KEDVENC AKCIÓS VIDEÓINK

Szép videókat készítettünk, ezeket örömmel megmutatjuk!